УСПІХ СТУДЕНТІВ ФІЗТЕХУ НА ВСЕУКРАЇНСЬКОМУ КОНКУРСІ СТУДЕНТСЬКИХ НАУКОВИХ РОБІТ

Студенти нашого факультету успішно представили результати своїх наукових досліджень і розробок на Всеукраїнському конкурсі студентських наукових робіт за напрямом «Авіаційна та ракетно-космічна техніка. Аеронавігація». Скородень Ярослав посів третє місце у конкурсі, Бабаніна Анастасія відзначена грамотою у номінації «За розробку перспективних проектів майбутнього».


Скородень Ярослав представив на конкурс наукову роботу за темою «Неітераційний метод планування спостереження орбітальних об’єктів з космічного апарату», в якій запропоновував швидкий метод складання плану спостереження орбітальних об’єктів, що може бути реалізований як у наземному центрі керування завданнями польоту, так і на борту космічного апарату. Бабаніна Анастасія брала у конкурсі участь, представляючи роботу за темою «Управління топологією супутникової мережі», в якій запропонувала перспективну концепцію супутникової мережі комутації пакетів, в якій здійснюється керування навантаженням не тільки шляхом адаптивної до навантаження маршрутизації, а й із застосуванням керування структурою зв’язків між космічними апаратами.


Також журі конкурсу відзначило Скороденя Ярослава та Бабаніну Анастасію грамотами за представлення наукових розробок та досягнення в науковій діяльності.

Фізико-технічний факультет вітає Анастасію та Ярослава з успіхами та бажає нових досягнень!