з 16 по 17 листопада п.р. у Дніпрі відбудеться Дніпровський економічний форум — перша масштабна щорічна подія в Україні, яка покликана продемонструвати можливості і перспективи комплексного підходу до регіонального розвитку в контексті загальнонаціональної стратегії та євроатлантичних стандартів.
Місія ДЕФ — побудувати ефективну комунікацію та закласти базис для плідної співпраці між державою, бізнесом, національними і міжнародними партнерами та інвесторами.
Основні теми форуму:
1. Стратегічний розвиток та комплексне бачення реформ в Україні в рамках євроінтеграційних процесів.
2. Зв’язок довгострокових інтересів бізнесу із ходом реформ в Україні. Реформи в інтересах бізнесу.
3. Формування інвестиційної привабливості України та її окремих регіонів.
4. Реформа освіти та розвиток наукового потенціалу держави як необхідні умови для покращення якості людського капіталу та створення власних інновацій.
5. Експортна політика та експортна стратегія України.
Такий форум невипадково був заснований саме на Дніпропетровщині. Сьогодні це регіон, який демонструє зразковий приклад ефективної співпраці бізнесу та владних інституцій, позитивну динаміку розвитку регіональної бізнес- та соціальної інфраструктури і найбільш успішне використання всіх переваг, які надає реформа децентралізації. Без сумніву, Дніпропетровський регіон — це лабораторія регіональних інновацій та рішень, якими вже цікавляться не тільки по всій Україні, а й зарубіжні експерти з регіонального розвитку.
Дніпровський економічний форум – це не лише презентаційна та дискусійна платформа. Це можливість представити або отримати інформацію про сучасні прогресивні інновації, передові технології, поділитися знаннями, знайти партнерів, союзників та однодумців. Обмін досвідом та систематизація доступної важливої інформації — одне з важливих завдань ДЕФ.
Дніпровський економічний форум — перший український економічний форум, який системно висвітлює питання трансформації української економіки в рамках євроінтеграції. Він відкриває Україну для внутрішніх та зовнішніх інвесторів як сучасну європейську державу з великим економічним потенціалом.
Дніпровський економічний форум — це найкраща можливість об’єднати зусилля держави, бізнесу, незалежних експертів, стратегічних партнерів України задля розвитку та економічного добробуту держави.
Місце проведення: Культурно-діловий центр «Менора» (м. Дніпро, вул. Шолом-Алейхема, 4/26) та Дніпропетровська облдерждаміністрація (м. Дніпро, пр. О.Поля 1).

Реєстрація за посиланням: https://goo.gl/THtVCb