Інформаційний центр ЄС Дніпровського національного університету імені Олеся Гончара запрошує студентів відвідати «День кар’єри Європейського Союзу», що проходитиме в Палаці студентів ДНУ 25 квітня 2018 року.

День кар’єри відбувається в рамках проекту «ЄС – вибір української молоді» і проходить за підтримки Представництва Європейського Союзу в Україні. Мета заходу – знайомство молоді зі шляхами професійного зростання, освітніми та кар’єрними можливостями в європейському просторі.

У заході візьмуть участь підприємства й організації нашого міста, які представлятимуть власні локації з інформаційними матеріалів про діяльність, продукцію та кар’єрні можливості для молоді. Студенти-відвідувачі зможуть безпосередньо поспілкуватися з представниками компаній і дізнатися про особливості подання резюме й обговорити варіанти працевлаштування.

Місце проведення: м Дніпро, пл. Т.Шевченка, 1 (Палац студентів ДНУ імені Олеся Гончара).

Час проведення: 10.30-14.00.

Вхід вільний.  Запрошуються студенти всіх спеціальностей. Найбільшу зацікавленість захід може складати для студентів магістратури та останніх курсів бакалаврату.

http://www.dnu.dp.ua/news/2992