НА ФІЗИКО-ТЕХНІЧНОМУ ФАКУЛЬТЕТІ ДНІПРОВСЬКОГО НАЦІОНАЛЬНОГО УНІВЕРСИТЕТУ ІМЕНІ ОЛЕСЯ ГОНЧАРА ВІДБУЛАСЯ ПРЕЗЕНТАЦІЯ КОНКУРСУ «АВІАТОР 2020»

В чергове стартував Всеукраїнській благодійний конкурс «Авіатор». Презентація конкурсу у Дніпровському національному університеті імені Олеся Гончара відбулася 19 листопада 2019 року на фізико-технічному факультеті.
Доброю традицією для студентів фізико-технічного факультету Дніпровського національного університету імені Олеся Гончара стала участь у Всеукраїнському благодійному конкурсі «Авіатор». Щорічно багато фізтехівців із задоволенням доєднуються до тисяч учасників конкурсу з усієї України, проходять етапи випробування, використовують шанс стати переможцем. З великою гордістю хочеться нагадати що сім студентів фізтеху увійшли до числа переможців у минулому 2019 році. Етапи конкурсу присвячені перевірці знань у галузі обраної спеціальності, рівню володіння іноземною мовою, знань з історії авіації і космонавтики. Фінальний етап конкурсу – співбесіда із видатним журі конкурсу. Проходження конкурсу – вже саме по собі цікаве враження! Приз конкурсу – поїздка до Великобританії на авіакосмічний салон Фарнборо!
Про все це розповіла представниця організаційного комітету конкурсу студентам Дніпровського національного університету імені Олеся Гончара на зустрічі, яка відбулася 19 листопада 2019 року. Участь у зустрічі брали студенти, які стали переможцями у минулому році та молодше покоління. Вони будуть змагатися знову і заохочують всіх бажаючих приєднуватись до участі!