Запрошення до участі в редакційній колегії журналу
Challenges and Issues of Modern Science

Вітаємо!

Ми раді запросити Вас приєднатися до редакційної колегії нашого наукового журналу Challenges and Issues of Modern Science. Ваші знання, досвід та вклад у наукові дослідження є надзвичайно цінними для нас. Ми впевнені, що Ваша участь допоможе підвищити якість та репутацію нашого видання.

Як член редакційної колегії, Ви матимете можливість:

  • Рецензувати наукові статті, що надходять до журналу, на умовах анонімності.
  • Підтримувати науковий рівень публікацій шляхом надання професійних порад та рекомендацій авторам.
  • Брати участь у прийнятті важливих редакційних рішень.
  • Сприяти розвитку наукової спільноти та популяризації сучасних наукових досягнень.
  • Поширювати інформацію про журнал серед своїх колег та наукової спільноти, сприяти його популяризації та залученню нових авторів і читачів.
  • Рекомендувати зовнішніх рецензентів, які є досвідченими фахівцями за тематикою поданих статей.
  • Перевіряти статті на відповідність етичним стандартам публікацій.
  • Протидіяти плагіату та забезпечувати відповідність статей академічним стандартам оригінальності.
  • Відповідати за реалізацію певних етапів редакційного процесу та забезпечувати комунікацію через систему подання Open Journal Systems, на якій працює сайт журналу.

Будь ласка, зверніть увагу, що кандидат на позицію редактора повинен задовольняти одному з таких критеріїв:

  1. наявність не менше трьох публікацій за останні п’ять років, проіндексованих у базах даних Web of Science Core Collection та/або Scopus, та опублікованих щонайменше у двох різних виданнях;
  2. наявність монографії (або двох розділів у колективних монографіях), виданої(них) за останні 10 років видавництвом(вами), перелік яких затверджується наказом МОН, з урахуванням рекомендацій Наукового комітету Національної ради України з питань розвитку науки і технологій;
  3. наявність не менше двох монографій та/або чотирьох розділів у колективних монографіях, виданих за останні п’ять років видавництвами, що не входять до переліку видавництв, який затверджується наказом МОН. Такі монографії мають бути рекомендовані до друку вченою радою закладу вищої освіти або наукової установи та пройти якісне незалежне рецензування щонайменше трьома рецензентами, прізвища яких повинні бути вказані у вихідних даних монографії;
  4. наявність не менше шести публікацій за останні три роки у щонайменше трьох різних виданнях, що включені до категорії «Б» Переліку наукових фахових видань України.

Cклад редакційної колегії має бути оприлюднений на сайті журналу із зазначенням для кожного редактора:

  • наукового ступеня;
  • вченого звання;
  • основного місця роботи;
  • країни;
  • вебпосилань на дослідницькі профілі Web of Science ResearcherID, Scopus author ID, ORCID ID тощо;
  • електронної адреси.

Для підтвердження Вашої згоди на участь в роботі редакційної колегії, будь ласка, заповніть форму нижче та натисніть “Відправити”.

Текст згоди та анкета редактора будуть сформовані автоматично відповідно до введених даних за таким шаблоном та надіслані на Вашу електронну пошту. Форматування може дещо відрізнятись залежно від поштового клієнта.

Копію листа ми також автоматично отримаємо на електронну пошту редакції журналу. Після підписання Вами цих документів ми збережемо їх на платформі журналу в розділі службових файлів з обмеженим доступом. У разі необхідності, після відправлення форми ми зв’яжемося з Вами для подальшого обговорення деталей та наступних кроків.

    Форма для заповнення

    Заповніть форму українською. Поля, які позначені зірочкою є обов'язковими.
    П. І. Б.:


    Транслітерація:
    Якщо транслітерація вашого імені та прізвища в офіційному документі (паспорті тощо) відрізняється від Стандарту згідно з Постановою Кабінету Міністрів України від 27 січня 2010 р. №55, то вкажіть її в цьому полі.
    В іншому випадку переконайтесь, що це поле залишилось порожнім:

    Дані про кваліфікацію:



    Вкажіть повну офіційну назву установи, в якій Ви працюєте за основним місцем роботи, наприклад, для академічних установ за реєстром ror.org, ЄДРПОУ або іншим офіційним реєстром:

    Контактні дані:
    Вкажіть діючу адресу електронної пошти, краще в домені Вашої установи, якщо така є та надійно працює:

    Відповідність вимогам підпункту 7, пункту 6 Наказу*:

    Яким з наступних критеріїв ви відповідаєте? (Оберіть ті, які виконані):
    наявність не менше трьох публікацій за останні п’ять років, проіндексованих у базах даних Web of Science Core Collection та/або Scopus, та опублікованих щонайменше у двох різних виданняхнаявність монографії (або двох розділів у колективних монографіях), виданої(них) за останні 10 років видавництвом(вами), перелік яких затверджується наказом МОН, з урахуванням рекомендацій Наукового комітету Національної ради України з питань розвитку науки і технологійнаявність не менше двох монографій та/або чотирьох розділів у колективних монографіях, виданих за останні п’ять років видавництвами, що не входять до переліку видавництв, який затверджується наказом МОН. Такі монографії мають бути рекомендовані до друку вченою радою закладу вищої освіти або наукової установи та пройти якісне незалежне рецензування щонайменше трьома рецензентами, прізвища яких повинні бути вказані у вихідних даних монографіїнаявність не менше шести публікацій за останні три роки у щонайменше трьох різних виданнях, що включені до категорії «Б» Переліку наукових фахових видань України

     

    Ви попередньо переконались, що ваш профіль ORCID є загальнодоступним, містить актуальну інформацію принаймні про:

    • основне місце роботи,

    • посаду,

    • перелік наведених наукових праць, який підтверджує відповідність щонайменше одному з чотирьох критеріїв, зазначених вище.

    містить

     

    Посилання на дослідницькі профілі:
    ORCID*:

    Web of Science ResearcherID:

    Scopus author ID:

    Оберіть, якими мовами Вам можна надсилати рукописи на рецензування:*
    УкраїнськоюАнглійськоюУкраїнською (за умови надання авторського перекладу англійською)Англійською (за умови надання авторського перекладу українською)

    Оберіть спеціальність або спеціальності відповідно до тематики Вашої наукової роботи та наукових публікацій, за якими Ви бажаєте здійснювати редакційну діяльність*:
    072 Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок073 Менеджмент075 Маркетинг076 Підприємництво та торгівля121 Інженерія програмного забезпечення122 Комп’ютерні науки123 Комп’ютерна інженерія125 Кібербезпека та захист інформації126 Інформаційні системи та технології131 Прикладна механіка132 Матеріалознавство133 Галузеве машинобудування134 Авіаційна та ракетно-космічна техніка141 Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка144 Теплоенергетика145 Відновлювані джерела енергії та гідроенергетика172 Електронні комунікації та радіотехніка173 Авіоніка174 Автоматизація, комп’ютерно-інтегровані технології та робототехніка176 Мікро- та наносистемна техніка183 Технології захисту навколишнього середовища
    Оберіть розділ або розділи журналу, відповідно до тематики Вашої наукової роботи та наукових публікацій, за якими Ви бажаєте здійснювати редакційну діяльність*
    Відповідність спеціальностей розділам журналу можна переглянути на сторінці.
    Літальні апаратиДвигуни, енергетика й теплотехнікаІнноваційні технології в машинобудуванніКонструкційні та функціональні матеріалиАвтоматизація, комп’ютерно-інтегровані технології та робототехнікаСистеми керування, телекомунікації та навігаціїІнформаційні технології та кібербезпекаУправління проектами та лідерствоЕкологія, охорона праці та екологічна безпека

    Напрям наукової діяльності:*

    Додаткова інформація:

    Прохання:
    Для гарного представлення на нашій платформі, ми хотіли б попросити Вас надіслати особисте фото, яке ми могли б розмістити на профільній сторінці кожного редактора. Це допоможе нашим читачам краще Вас впізнавати та формуватиме позитивне враження про редакційну команду в цілому. Ваш внесок у створення професійного образу редакційної колегії є дуже важливим.
    Максимальний розмір фото 2 МБ.

     


    Дата заповнення:*

    Передивіться уважно лист, який надійде на Вашу електронну пошту. Якщо Ви виявили помилки, то просто заповніть та надішліть форму ще раз.

    Будь ласка, зверніть увагу, що деякі служби електронної пошти можуть ігнорувати цифрові підписи, які підтверджують автентичність відправника, і можуть спрямовувати повідомлення з нових адрес до спаму чи небажаної пошти. Тому слідкуйте за цим процесом у своїй електронній скриньці.

    Наступні кроки

    1. Ми створимо PDF-файл із згодою та інформацією про редактора з копії, яка надійде на електронну пошту редакції, та надішлемо його на Вашу електронну пошту.
    2. Підпишіть його за допомогою електронного підпису відповідно до покрокової інструкції.
    3. Надішліть архів ZIP, отриманий після підписання PDF файлу, на електронну пошту редакції conf@fti.dp.ua.
    4. Створіть власний обліковий запис на сайті журналу за посиланням з інструкціями щодо реєстрації, такими ж, як і для авторів.

    Більш трудомісткий варіант, але також прийнятний:

    1. Ми створимо PDF-файл із згодою та інформацією про редактора з копії, яка надійде на електронну пошту редакції, та надішлемо його на Вашу електронну пошту.
    2. Роздрукуйте отриманий лист.
    3. Підпишіть паперові варіанти згоди та анкети наприкінці кожного документа поряд із вашим ім’ям та прізвищем.
    4. Відскануйте чи сфотографуйте всі сторінки підписаного на папері документа.
    5. Надішліть зображення сторінок на електронну пошту редакції conf@fti.dp.ua.
    6. Створіть власний обліковий запис на сайті журналу за посиланням.

    Не вагайтеся звертатися до нас, якщо у Вас виникнуть додаткові запитання.

    Ми щиро вдячні Вам за розгляд цього запрошення та сподіваємося на плідну співпрацю.

    З найкращими побажаннями,
    Юрій Ткачов
    від імені редакційної колегії журналу Challenges and Issues of Modern Science
    Телефон: +380637391069
    Електронна пошта: tkachov@ftf.dnu.edu.ua