Вітаємо Вас на сайті студентської ради Фізико-технічного Факультету! На цій сторінці ми пропонуємо трохи ближче познайомитися зі студентським життям факультету, побачити заходи, які ми організовуємо та в яких приймаємо участь.

Сучасна молодь, чомусь, вважає, що вступивши до нашого факультету можна відразу забути про вільний час та безтурботні веселощі. Їм здається, що вчитися тут важко і якось лячно, але насправді на нашому факультеті завжди панує дружня атмосфера, якій може позаздрити будь-хто.

Студентське життя, виявляється, дуже яскраве і насичене, а вчитися не так вже і важко, якщо старанно намагатися зрозуміти матеріал. Саме для того, щоб навчання було в радість і студент йшов до університету із задоволенням, й існує студентська рада. Ми складаємося із невеликих частинок креативу і творчості, які потім перетворюються у найгучніші події універститету. Наша команда завжди з радістю приймає нових людей у свою, так званну, сім’ю. Адже наша “місія” полягає саме в тому, щоб розмалювати яскравими фарбами навчальні будні студента.

На цій сторінці ми покажемо деякі заходи, такі як “Міс і Містер ФТФ”, “Кубок Ректору”, “Пікніки ФТФ і ДНУ” і ще багато інших цікавих праць студентської ради!