Проблема вигорання працівників на підприємствах харчової промисловості
Проблема вигорання працівників на підприємствах харчової промисловості Настя Віталіївна Самойло ORCID: https://orcid.org/0009-0001-5309-2717 Дніпровський національний університет імені Олеся Гончара, Дніпро Yevgen Bogodistov (Євген Володимирович Богодістов) ORCID: https://orcid.org/0000-0002-5904-8362 MCI Management Center Innsbruck: Innsbruck, Tirol, Austria Вступ У сучасному світі зайнятість та вимоги роботодавців стають все більш високими, а працівники, зокрема на підприємствах харчової промисловості, часто стикаються з проблемою вигорання. Згідно з визначенням ВООЗ (2001), «синдром вигорання— це фізичне, емоційне або мотиваційне виснаження, що характеризується порушенням продуктивності в роботі та втомою, безсонням, підвищеною …