Привіт, абітурієнте!

Упс, вибач! Після виходу наказу про зарахування вже не абітурієнт, а студент-фізтехівець першого курсу. Звісно, ти ще не розумієш, що робити далі.

Не бійся — фізтех своїх не кидає.

Отже тобі доведеться пройти своєрідний квест

1. Шукай себе у списку груп, який зробив наш деканат.

2. Запам’ятай шифр своєї групи з того списку, він схожий на щось таке «Т…-22-1» або «Т…-22у-1», де замість трьох крапок певна літера.

3. Подай заявку на реєстрацію акаунта Ofice 365 у тенанті фізтеху, заповнивши форму. Не поспішай, перевір правильність внесених даних перед їх відправленням. На сторінці з формою є безліч інструкцій, в тебе буде час їх вивчити поки Адмін тенанту опрацює дані з твого запиту.

4. Дочекайся листа від «Microsoft on behalf of your organization» з параметрами доступу – це логін у форматі «someone@ftf.dnu.edu.ua» та одноразовий пароль. Далі дій за інструкцією.

Які призи на тебе чекають по завершенні квесту?

1. Безкоштовна підписка на сервіс Microsoft Office for Education A1 Plus із доступом до безлічі безкоштовних програм, освітніх компонентів та хмарних застосунків на Azure Active Directory.

2. Безкоштовна ліцензія на Microsoft Office 365 Pro Plus. Ти можеш встановити цей ліцензійний пакет за посиланням у власному профілі на 5 своїх комп’ютерів або ноутбуків, або навіть мамі, тату, бабусі та дідусю. Крім цього, ще й на 5 мобільних пристроїв на iOS, Android або Windows Mobile.

3. Аж цілий терабайт особистого вільного простору на Microsoft OneDrive, де ти можеш зберігати цілу купу інформації та мати доступ до неї з будь-якого пристрою за наявності інтернету.

4. Можливість користуватися комерційною версією месенджера Microsoft Teams, який входить до Microsoft Office 365 Pro Plus, або може бути встановлений окремо. Саме в Microsoft Teams відбуватиметься дистанційне навчання, тобто лекційні, практичні та лабораторні заняття, доки воно не буде відмінене.

5. Доступ до розкладу занять. Регулярно відстежуй зміни у розкладі, принаймні перші два тижні від початку навчального року, бо їх не уникнути.

Коли та як все почнеться?

У понеділок, 12 вересня 2022 року ми починаємо новий навчальний рік. Магістри 5-го курсу стартують дещо пізніше — 1 жовтня.

Тобто завершити квест, отримати всі призи та встановити Microsoft Teams ти маєш саме до цієї дати, тому що о 9:00 ранку ми починаємо там урочисті привітання з початком навчального року онлайн. Це буде в загальнофакультетській команді «Office 365 Team» у каналі «Загальне».

Яка культурна програма?
  • Знайомство з деканом факультету, його привітання до вас, а також коротка розповідь про фізтех
  • Знайомство із завідувачами кафедр та їх привітання до вас
  • Знайомство з кураторами груп
  • Ваші питання та відповіді на них
Що буде, якщо тобі не вдалося завершити квест?

Не бійся, ми не будемо ставити за це двійок, та навіть не будемо журити за це. До того ж ти нічого не пропустиш, бо матимеш можливість приєднатись до нашого онлайн-заходу за прямим посиланням через Microsoft Edge або Google Chrome на комп’ютері, або через мобільну версію застосунку Microsoft Teams.

Це ще не все! Ще є бонуси!

Твій логін, тобто нова пошта в домені «ftf.dnu.edu.ua» має справжню чарівну силу, точніше містить три магічні літери «edu». Чому?

Маючи таку електронну адресу ти можеш реєструватись у будь-яких академічних програмах, слухати безкоштовні курси на освітніх платформах, отримувати безкоштовні ліцензії на безліч програмних продуктів, або отримувати де-які з них із великою знижкою.

Список груп (ПЗСО+МС)
Куратори груп