Запрошуємо студентів взяти участь у першому етапі Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Механотроніка в машинобудуванні»*. Перший етап олімпіади проводиться у два тури:

1 – тур «Домашнє завдання». Студенти 3.10.2017 у 14.00 в ауд. 305 корп. 10 ДНУ презентують заздалегідь підготовлену доповідь на одну з тем:

a) Робототехніка у дослідженні космосу.

b) Механотроніка в машинобудуванні.

c) Використання роботів у медицині.

Доповідь має містити наступні розділи:

  • постановка задачі,
  • мета використання механотроніки для розв’язання цієї задачі,
  • алгоритм розв’язання цієї задачі

Час доповіді – до 10 хв., кількість слайдів у презентації – до 12 шт. Допускається демонстрація власноруч виготовлених макетів, моделей, експериментальних зразків робототехнічних систем.

2 – тур «Перевірка знань». Студенти 4.10.2017 у 14.00 в ауд. 305 корп. 10 ДНУ розв’язують запропоновані практичні задачі зі спеціальності «Механотроніка».

Заявки на участь у першому етапі олімпіади надсилати на електронну адресу: znaika777@ukr.net. Заявка має містити наступну інформацію: ПІБ,  шифр студентської групи, тема доповіді.

З переможців та призерів першого етапу олімпіади буде сформована команда ФТФ для участі у другому етапіВсеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Механотроніка в машинобудуванні», який відбудеться у листопаді 2017 року в НТУ «Київський політехнічний інститут ім. Ігоря Сікорського».

__________________________________________________________________

*Відповідно до положення про проведення Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Механотроніка в машинобудуванні», затвердженого наказом №1410 МОН України від 27.12.2012.