Кафедра радіоелектронної автоматики продовжує підготовку до вступної компанії 2022 року. Ще до початку війни співробітники кафедри активно приймали участь у заходах, які проводилися  в ДНУ. Останній мирний захід було проведено в головному корпусі університету 12 лютого 2022-го року. Майбутнім абітурієнтам було цікаво познайомитися з нашими спеціальностями, а також з можливостями навчання в ДНУ та зокрема на фізико-технічному факультеті.

Кафедра РЕА використовує й інші форми спілкування з майбутніми абітурієнтами. 18-го лютого в форматі онлайн ми провели зустріч зі студентами старших курсів коледжу ракетно-космічного машинобудування (м. Дніпро).  21 квітня 2022 року було проведено ще одну зустріч зі студентами цього коледжу, яку було організовано за активного сприяння викладача коледжу за спеціальністю 123 “Комп’ютерна інженерія” та куратора гр. КС-18-1 Блат Ольги Леонідівни. В ході зустрічі студентам було надано інформацію щодо освітніх програм та умов навчання на нашій кафедрі, а також можливостей майбутнього працевлаштування. Профорієнтаційний захід проводили доценти кафедри радіоелектронної автоматики Мазуренко В.Б. та Клименко С.В.

Ми віримо у перемогу, ми впевнені що наша країна вже скоро повернеться на мирний шлях свого розвитку. Відновлення України буде відбуватися завдяки майбутнім технікам, інженерам та вченим, які сьогодні – ще  тільки студенти. А також – завдяки тим хлопцям та дівчатам, які ось-ось прийдуть  до нас на навчання. Тому наша кафедра не зупиняється у підготовці до вступної компанії цього дуже складного та відповідального навчального року.