Цієї осені відбудеться національна олімпіада з програмування ІСРС-Ukraine-2022 (International Collegiate Programming Contest) у І та ІІ відбіркових етапах, тож запрошуємо Вас взяти участь у цьому заході!

Змагання пройдуть в онлайн форматі. Зауважимо, що змагання командні, команда складається з трьох учасників. Кожен учасник команди може брати участь в змаганнях з будь-якої локації, включаючи місце проживання. У разі оголошення під час змагань повітряної тривоги в будь-якій області (за виключенням Луганської області та АР Крим), сервер змагань буде ставитись на паузу з виходом із неї через 10 хвилин після закінчення тривоги по всій території України. Планова тривалість змагань 5 годин, але не більше 7 годин за умов оголошення під час змагань повітряних тривог.

Графік проведення Олімпіади:

  • І-й відбірковий етап: 22 жовтня 2022 р., проводиться базовими ЗВО І етапу Олімпіади;
  • ІІ-й відбірковий етап: 5 листопада 2022 р., проводиться базовими ЗВО ІІ етапу Олімпіади.

Для участі в Олімпіаді необхідно у період з 1 вересня по 12 жовтня 2022 р. зареєструвати команду на сайті студентської першості світу https://icpc.global/. Оперативна поточна інформація про Олімпіаду публікуватиметься у Facebook: https://www.facebook.com/au.acm.icpc. Більше інформації про правила Олімпіади можна отримати на сайті Всеукраїнської студентської олімпіади з програмування https://icpc.org.ua/ у розділі «Документи».