Наші студенти долучилися до хакатону NASA Space Apps Challenge 2022!

У період з 01.10.22 по 03.10.2022 студенти та викладачі кафедри радіоелектронної автоматики взяли участь у щорічному хакатоні NASA Space Apps Challenge 2022, де науковці з усього світу мають можливість представити свою ідею серед однодумців. На відміну від попередніх, цьогорічний захід проводився у форматі “онлайн”, але це не стало перешкодою для наших винахідників!

Команда VR-Tour пам’ятає про “студентську ракету”! Що це? Це проєкт, де молоді фахівці мають змогу самостійно конструювати, проєктувати та запускати ракети малих розмірів, що летять на низьких около-земних орбітах. Враховуючи актуальність роботи у дистанційному режимі, команда запропонувала додаток, який дозволить новим студентам ( абітурієнтам) спробувати себе у всебічних галузях, що опановується при створенні ракетної техніки. Тому, Ви зможете спробувати себе в ролі інженера- електроніка, інженера-балістика, пінженера-програміста, спеціаліста з кібербезпеки та не тільки, маючи можливість віртуальної подорожі по лабораторіях проекту студентська ракета!
Склад команди: Клименко Олексій( ТК-21м-1), Почитаєв Сергій ( ТК-22-1) та студенти Дніпровського ракетно-космічного коледжу Конько Віталій, Капшук Олексій.
Ментори :
доц. кафедри радіоелектронної автоматики Клименко Світлана, ст.викл. кафедри радіоелектронної автоматики
Астахов Дмитро
Викладач фахового коледжу Блат Ольга
Викладач фахового коледжу Лазарева Юлія


Команда Atomic Preventers

Команда Atomic Preventers вкрай стурбована радіаційною погрозою, що вже тривалий час повисає над Землею. Через це, аби запобігти потенційним техногенним катастрофам, а також виявити вже існуючі загрози, команда розробила багатофункціональний додаток, який в форматі реального часу надає данні про сейсмічну активність, положення тектонічних пліт та місця розташування АЕС, рівень радіації у кожному куточці планети.
Склад команди: Лобанов Михайло (ТК-20-1), Деніс Шаталін.
Ментори:
Аспірант кафедри радіоелектронної автоматики Димченко Артем
Доцент кафедри радіоелектронної автоматики Клименко Світлана


Михайло Лобанов

Наприкінці хакатону всі учасники отримали сертифікат про участь у заході.

Долучайтеся до науки та слідкуйте за нашими новинами!